جامع ترین راهنمای خرید محصولات متنوع

در این بلاگ به صورت جامع به بررسی خرید محصولات متنوع می پردازیم

جامع ترین راهنمای خرید محصولات متنوع

در این بلاگ به صورت جامع به بررسی خرید محصولات متنوع می پردازیم

۳ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دغدغه هر شخصی سالم زندگی کردن است.هیچ شخصی دوست ندارد که درگیر بیماری شود قطعا یکی از دلایل بیماری استفاده از مواد غذایی ناسالم است این موضوع در مورد روغن های خوراکی هم صدق می کند پس بهتر است از روغن های خوراکی طبیعی استفاده کنیم اما چجوری بفهمیم روغن مصرفی ما اصل و طبیعی است؟

در این مقاله به بررسی روغن آفتابگردان طبیعی و تراریخته می پردازیم.همچنین به بررسی تفاوت آن ها با یکدیگر خواهیم پرداخت.

اما سوال اصلی این است که آیا محصولی که استفاده میکنید طبیعی است یا تراریخته و غیر سالم؟
هنگام خرید مواد غذایی ما همیشه به دنبال مواد غذایی اصل و طبیعی هستیم و حتی شاید شما هم از مضرات مواد غذایی تراریخته و شیمیایی شنیده اید و به همین دلیل به دنبال مواد غذایی مناسب و سالم برای وعده های غذایی هستید.

ایا امکان تشخیص روغن آفتابگردان اصل و طبیعی وجود دارد؟نحوه تشخیص روغن آفتابگردان اصل و طبیعی چگونه است؟

در ابتدا باید با مفهوم محصول طبیعی و تراریخته آشنا شویم و بعد به سوالات بالا پاسخ خواهیم داد:

تعریفی ساده از محصولات طبیعی


محصولات طبیعی به محصولاتی گفته می شوند که فاقد هرگونه انواع مواد افزودنی مصنوعی هستند. در واقع اگر محصولی بدون دخالت انسان در نحوه رشد آن ، آن محصول به طور طبیعی رشد کند و بدون هیچ مواد افزودنی روال عادی رشد خود را طی کند،و از هیچ ساختار و اصولی برای رشد بهره مند نشود محصول طبیعی می باشد.
اما یک نکته ی بسیار مهم اگر محصولی واقعاً اصل و طبیعی نباشد ، احتمالاً با استفاده از روش های جدید کشاورزی ساخته شده است.در این روش ها به طور معمول از دانه های اصلاح شده ژنتیکی ، سموم دفع آفات ، علف کش ها و سایر مواد شیمیایی استفاده می شود تا عملکرد و بهره وری به حداکثر برسد.

اما تراریخته یا (Transgenesis) چیست؟


شاید محصولاتی را دیده باشید که روی آن نوشته شده است تراریخته! و این جمله برای شما جای سوال بوده که این تراریخته چیست؟ آیا مفید است یا مضر؟هنوز کلنجار ها و مباحث درباره فواید یا مضرات تراریخته ها وجود دارد ولی هنوز نظر قطعی ثابت نشده است.
محصولات تراریخته محصولاتی هستند که دستکاری ژنتیکی شده اند.به وسیله ژنتیک مولکولی و مهندسی ژنتیک می توان در محصولات غذایی تغییرات ژنتیکی ایجاد کرد برای مثال یک ژن را وارد یک محصول کرد یا میتوان حتی ژن یک محصول را حذف کرد!

حالا این محصولات تراریخته مضر هستند یا نه؟
محصولات تراریخته هم دارای فواید و هم دارای مضراتی هستن که به بعضی از آنها اشاره میکنیم:

از جمله مزایای محصولات تراریخته میتوان اشاره کرد به:
• کیفیت و ماندگاری طولانی مدت محصولات تراریخته
• در برابر سموم و آفات مقاوم هستند.
• کاهش هزینه های تولید و مدت زمان ماندگاری زیاد محصول
• و….
و از جمله به مضرات آن می توان اشاره کرد به :
• کارایی کمتر آنتی بیوتیک‌ها در بدن
• درهنگام کشت این محصولات بعضی از سموم مورد استفاده بیشتری قرار میگیرند.
• برخی محققان معتقد هستند دستکاری ژنتیک این محصولات و جهش ‌های ژنتیکی محصولات میتواند باعث سرطان شود.
• انتقال ژن های احتمالی از غذا های تراریخته به باکتری های دستگاه گوارش بدن یا سلول های بدن انسان

در مورد سالم بودن یا نبودن تراریخته ها به عوامل زیادی بستگی دارد. ارگانیسم های مختلف شامل ژن های مختلفی می باشند که با استفاده از روش های مختلف می توانند منتقل شوند. به همین دلیل ایمنی غذاهای تراریخته باید در آزمایشگاه ها دقیقا ارزیابی و برسی شوند. تا به این لحظه به دلیل تازه بودن یعنی تازه به وجود آمدن محصولات تراریخته و نبود مطالعات طولانی و علمی تایید شده در مورد محصولات تراریخته ، نمی توان 100٪ از سلامت محصولات اصلاح شده ژنتیکی اطمینان حاصل کرد،برخی از نشانه های بیماری ناشی از مصرف محصولات تراریخته گاها بعد از سال ها و به مرور عوارض خود را نشان می دهند.

حالا میتوانیم به راه های تشخیص روغن آفتابگردان اصل اشاره کنیم:

راه های متعددی برای تشخیص روغن آفتابگردان اصل وجود دارد،اگر بخواهیم ساده بیان کنیم روغنی سالم و اصل می باشد که هیچ مواد افزودنی در آن نباشد،و به روش هایی که در فرآیند تولید آن دستکاری می شود نباشد.

1.قیمت آن:


اولین و شاید ساده ترین تشخصی روغن آفتابگردان اصل قیمت آن باشد،قطعا میدانید روغن هایی که به صورت یک لیتری و نیم لیتری با قیمت ارزان به فروش می رسد باید شک برانگیز باشد،با یک حساب سرانگشتی میتوان تشخیص داد که روغن اصل قیمتی بالاتر در مقایسه با روغن های عادی در بازار دارد.

2.استفاده از اسانس:


بعضا دیده شده که شرکت های مواد غذایی به روغن های خود ترکیباتی مانند اسانس های طعم دهنده اضافه میکنند تا روغن آفتابگردان بو و طعم طبیعی داشته باشد.
تشخیص بو و طعم طبیعی و بو و طعمی که توسط مواد شیمیایی ایجاد شده است نیز بسیار سخت می باشد.

3.وجود برچسب یا چاپ تراریخته!


در روغن های آفتابگردانی که در فروشگاه ها دیده شده،بعضا روی آن ها حک شده است تراریخته،همانطور که در بالا اشاره کردیم هنوز تحقیقات ثبت شده ای درباره بی خطر بودن محصولات تراریخته وجود ندارد،پس بهتر از از خریداری روغن تراریخته خودداری نمایید.

4.آزمایش آن:


می توان با آزمایش و بررسی پارامتر های یک روغن طبیعی به اصل بودن آن پی برد،که این هزینه و زمان زیادی را نیاز دارد و افراد عمومی نیز به آزمایشگاه ها دسترسی ندارد.

5.در نهایت خرید از برند معتبر:


شاید اسان ترین راه برای تهیه محصولات طبیعی این باشد که از برند های معتبر خرید کنید چون برند های معتبر مهم ترین اهدافی که دارند کیفیت محصولات و رضایت مشتری است پس می توانید با خرید از این برند ها خیالتان تا حد زیادی از کیفیت محصولات خریداری شده راحت باشد.
برند طارومیس یکی از این برندهایی است که قصد دارد با تولید محصولات طبیعی و اصل رضایت مشتریان خود را جلب کند.طارومیس این اطمینان را به شما می دهد که با استفاده از محصولات این برند زندگی با کیفیت تری خواهید داشت.

روغن آفتاب گردان اصل مناسب برای سلامتی شما !

 

از توضیحات بالا می توان تشخیص داد که یک روغن آفتابگردان اصل چه ویژگی هایی دارد،قطعا همه ما دوست داریم از محصولات اصل و طبیعی استفاده نماییم که سالم و بدون مشکل باشد، بهترین نوع روغن آفتابگردان،روغن آفتابگردان اصل می باشد،روغن آفتابگردان طبیعی از سالم ترین نوع روغن مخصوص پخت و پز می باشد.این نوع روغن ها به دلیل کیفیت بالا سرشار از ویتامین و بدون مواد افزودنی می باشد،در حال حاضر این روغن نیز علاوه بر پخت و پز مصارف دارویی و صنعتی و … نیز دارد،پس مهم است از روغنی اصل و طبیعی استفاده شود.
دانه های روغن های آفتابگردان طارومیس بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی می باشد،به همین دلیل فواید بسیار تأثیرگذار برای سلامتی می باشد.
از خواص روغن های آفتابگردان اصل  می توان اشاره کرد به:

• روغن آفتابگردان طبیعی سطح انرژی بدن را بسیار افزایش می دهد:
چربی های اشباع نشده ی روغن آفتاب گردان طبیعی می تواند احساس انرژی و اشباع را برای مدت طولانی تری در شما حفظ کند.

• روغن آفتابگردان طبیعی سطح کلسترول را کاهش می دهد:
دانه های آفتابگردان ارگاینک دارای ترکیبی به نام فیتواسترول هستند که از نظر ساختار مشابه کلسترول است، در نتیجه ، به مقابله با جذب کلسترول در جریان خون کمک می کند.

• روغن آفتابگردان طبیعی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند:
آنتی اکسیدانی های روغن آفتابگردان طبیعی غشای سلول را تقویت می کند و ورود باکتری ها و ویروس ها را به بدن دشوار می کند ،و بدن را در مقابله با عفونت ها مقاوم می سازد

اما همه ی این ها در گرو این می باشد که شما از یک روغن آفتابگردان طبیعی استفاده نمایید.

یک نکته ی مهم


روغن آفتابگردان طبیعی و اصل باید در آزمایشگاه های مخصوص مورد آزمایش و بررسی قرار بگیرند تا مقدار ناخالصی و اصل بودن آن تعیین شود.

سخن پایانی:


بعد از خواندن این مقاله قطعا شما تفاوت محصولات طبیعی و تراریخته را میدانید و اگر بخواهیم نتیجه گیری نماییم تهیه و مصرف روغن آفتاب گردان طبیعی بسیار سالم تر از مصرف روغن هایی است که از مواد شیمیایی و افزودنی یا به حالت تولید شده تراریخته هستند،و هنوز جواب کامل و مطمئنی برای سالم بودن مواد غذایی و محصولات تراریخته وجود ندارد.

طارومیس برای تولید روغن های خوراکی از روش های نوین و تایید شده استفاده می کند همچنین طارومیس به شما این تضمین را می دهد که روغن هایی که تولید می کند همگی طبیعی و اصل هستند.پس با تهیه روغن های خوراکی مورد نیاز خود از طارومیس نگران سلامتی خانواده خودتان نباشید.

  • مهدی حقانی
  • ۰
  • ۰

 

بیشتر مردم هنگام مصرف دانه آفتابگردان نگران چربی آن هستند اما دانستن این نکته ضروری است که دانه آفتابگردان حاوی چربی های سالم گیاهی است که سبب تامین چربی های اشباع نشده ضرروی در بدن شما می شود.با این مطلب از طارومیس همراه باشید تا اطلاعات جامع تری درباره ارزش این دانه شگفت اور بدست اورید.

ارزش غذایی دانه آفتابگردان خام:


دانه آفتابگردان خام غنی از کالری است.هر 100 گرم از این دانه ها حدود 585 کالری انرژی دارد.همچنین این دانه ها حاوی مقدار کافی فیبر (8.5 گرم) و چربی (51.5 گرم) هستند.چربی های موجود در این دانه اکثراً غیر اشباع است که چربی های خوبی هستند. آنها همچنین غنی از پروتئین (20.77 گرم) هستند.دانه آفتابگردان دارای ویتامین هایی مانند تیامین ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، اسید پانتوتنیک ، فولات ، کولین ، ویتامین B6 ، ویتامین C و ویتامین E می باشد.همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی و غیره می باشد.در صورت مصرف دانه های آفتابگردان،ترکیبات گیاهی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنلیک که آنتی اکسیدان های قوی هستند،در اختیار ما قرار می گیرند.البته احتمالا ارزش غذایی دانه آفتابگردان برشته شده با خام ان متفاوت است.

فواید دانه آفتابگردان خام:


1-تقویت کننده ایمنی بدن:


اثرات تقویت ایمنی دانه های آفتابگردان به دلیل وجود ویتامین E ، روی و سلنیوم در آنها است.
ویتامین E قدت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد و از چندین بیماری عفونی محافظت می کند.همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است و از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های سالم بدن ما جلوگیری می کند.
روی از بدن ما در برابر التهاب ، آلرژی و عوامل بیماری زا محافظت می کند ، بنابراین از عفونت جلوگیری کرده و ایمنی کلی را افزایش می دهد.
سلنیوم باعث کاهش التهاب و افزایش ایمنی بدن می شود.همچنین به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.

2-کاهش کلسترول:


محتوای فیبر دانه های آفتابگردان میزان کلسترول LDL را در خون کاهش می دهد.
نیاسین یا ویتامین B3 موجود در دانه های آفتابگردان میزان کلسترول کل و خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک در دانه های آفتابگردان کلسترول HDL را افزایش می دهد و سطح کلسترول سرم را کاهش می دهد.

3-محافظت از قلب:

 

دانه های آفتابگردان غنی از اسید اولئیک و لینولئیک و چربی غیر اشباع و سدیم است. آنها همچنین حاوی منیزیم ، پتاسیم و فیبر هستند. همچنین این ماده به کاهش فشار خون و سطح کلسترول سرم کمک می کند. مصرف آنها همچنین باعث کاهش آریتمی قلبی می شود. همه این تأثیرات به محافظت از بدن ما در برابر بروز اختلالات قلبی عروقی کمک می کند.

4-کاهش خطر سرطان:


بتا سیتوسترول موجود در دانه های آفتابگردان به جلوگیری از سرطان پستان کمک می کند.از رشد سلولهای توموری جلوگیری می کند ، اندازه تومور را کاهش می دهد و همچنین از متاستاز جلوگیری می کند.

وجود آنتی اکسیدان های قوی در دانه های آفتابگردان همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

مصرف این دانه ها نیز احتمال سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

5مدیریت دیابت:


تخمه آفتابگردان در کاهش سطح قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است.

6-عملکرد مغز را تقویت می کند:


دانه های آفتابگردان حاوی ویتامین B6 هستند.که باعث بهبود خلق و خو و تمرکز و تقویت حافظه می شود.همچنین باعث آزاد شدن سروتونین و نوراپی نفرین در بدن ما می شود.

تخمه آفتابگردان همچنین به کاهش علائم مرتبط با سندرم قبل از قاعدگی (PMS) کمک می کند.

7-به کاهش وزن کمک می کند:

 

دانه های آفتابگردان غنی از پروتئین و فیبر هستند. آنها باعث می شوند برای مدت طولانی احساس سیری داشته باشید به همین دلیل میزان مصرف مواد غذایی کاهش می یابد و در نهایت تعداد کالری مصرفی را کاهش می دهند.این به کاهش وزن کمک می کند.

8-یک نیروگاه انرژی:

 

دانه آفتابگردان خام منبع خوبی از تیامین (ویتامین B1) است. تیامین به تجزیه کربوهیدرات ها،پروتئین ها و چربی های موجود در بدن ما کمک می کند و سبب افرایش انرژی می شود.همچنین باعث عضله سازی در بدن می شود.
یک مشت دانه آفتابگردان می تواند هنگام مصرف انرژی فوری به شما بدهد.

9-در درمان کم خونی کمک می کند:


دانه های آفتابگردان منبع خوبی از آهن هستند. مصرف این دانه ها باعث افزایش سطح آهن در بدن می شود،بنابراین به افرادی که از کم خونی رنج می برند کمک می کنند.

10-به سم زدایی از بدن کمک می کند:


دانه های آفتابگردان فعالیت ضد باکتریایی زیادی دارند. آنها در از بین بردن موثر باکتری ها و میکروب ها از سلول موثر هستند.
همچنین این ماده به دفع سموم از بدن کمک می کنند.

11-برای پوست مفید است:

 

مصرف دانه های آفتابگردان پوست ما را درخشان نگه می دارد. فعالیت ضد باکتری و ضد قارچی این دانه ها نیز از عفونت جلوگیری می کند ، بنابراین پوست ما را شفاف نگه می دارد.

اسیدهای اولئیک و لینولئیک موجود در دانه های آفتابگردان به تشکیل کلاژن و الاستین کمک می کنند و باعث تسریع در ترمیم زخم می شوند. آنها همچنین از ایجاد جای زخم جلوگیری می کنند.

از هر گیاه آفتابگردان حدود 2000 دانه بدست می آید. این دانه ها را می توانید به عنوان میان وعده مصرف کنید و یا می توانید انها را به مواد غذایی زیر اضافه کنید:
نان
مافین
ماست
سیب زمینی سرخ کرده
سالاد
حتی می توانید کره آفتابگردان تهیه کنید که با استفاده از این دانه ها تهیه شده است.

عوارض جانبی دانه های آفتابگردان:


مصرف بیش از حد دانه آفتابگردان ممکن است باعث استفراغ ، معده درد و یبوست شود.
افرادی که به دانه های آفتابگردان حساسیت دارند ممکن است علائمی مانند استفراغ ، بثورات ، مشکل تنفس ، تورم و خارش در اطراف دهان و غیره داشته باشند.
دانه های آفتابگردان غنی از کالری هستند. مصرف بیش از حد ممکن است منجر به افزایش وزن شود.
دانه های آفتابگردان حاوی آثاری از کادمیوم است. خوردن زیاد دانه می تواند برای کلیه های ما مضر باشد.
خوردن بذرهای جوانه زده آلوده ممکن است منجر به عفونت باکتریایی (سالمونلا) شود.

مقدار مصرف روزانه دانه های آفتابگردان:


دانه های آفتابگردان نباید بیش از 1 فنجان کوچک (حدود 30 گرم) در روز مصرف شود.

در این بخش سوالات متداول درباره دانه آفتابگردان را پاسخ می دهیم.


ایا کره آفتابگردان برای بدن مفید است؟


مانند دانه های آفتابگردان ، کره دانه آفتابگردان دارای ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی می باشد و پوست و غشای اعضای بدن را سالم و قوی نگه می دارد. 2 قاشق غذاخوری کره دانه آفتابگردان 40٪ از مقدار روزانه ویتامین E بزرگسالان را تأمین می کند.

آیا دانه های آفتابگردان برای کاهش وزن مفید هستند؟


در حالیکه کالری متراکم است ، تخمه آفتابگردان غنی از مواد مغذی است که ممکن است به کاهش وزن کمک کند. پروتئین ، چربی و فیبر،سیر کننده هستند و باعث می شوند تخمه آفتابگردان به عنوان گزینه ای مناسب برای میان وعده انتخاب شوند.

ایا ممکن است دانه های آفتابگردان اثرات منفی برای بدن داشته باشند؟


دانه های آفتابگردان می توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند که در حد متوسط و به جای میان وعده های کم کالری و ناسالم استفاده شوند. به خاطر داشته باشید که بسیاری از تخمه های آفتابگردان فرآوری شده مملو از نمک هستند. نمک زیاد در رژیم غذایی برای قلب و کلیه های شما مضر است.

 

بنظر می رسد دانه های آفتابگردن می توانند جایگزین خوبی برای مواد غذایی ناسالم در سبد غذایی هر خانوار شوند همچنین استفاده از دانه های آفتابگردان به صورت خام و بدون اضافه کردن نمک بیشترین فایده را برای شما خواهد داشت.

پایان

  • مهدی حقانی
  • ۰
  • ۰

در سالهای اخیر مصرف روغن کانولا به دلیل هزینه کمتر در مقایسه با روغن های دیگر و تصور اینکه این ماده از مزایای سلامتی زیادی برخوردار است،افزایش یافته است.ما در این مقاله به بررسی خواص روغن کلزا می پردازیم تا ببینیم این روغن چه فوایدی دارد و همچنین چه استفاده هایی از ان می شود.

بسیاری معتقدند که روغن کلزا یکی از سالم ترین روغن های گیاهی می باشد،به دلیل آنکه روغن کلزا (کانولا) حاوی مقادیر زیادی امگا 3 و غنی از اسیداوریک میباشد،روغن کلزا در مقایسه با روغن زیتون به اندازه نصف آن دارای چربی اشباع شده است،خرید روغن کلزا باکیفیت میتواند به طور چشمگیری خطر بیماری هایی نظیر قلبی عروقی را کاهش دهد همچنین خرید روغن کلزا طبیعی به‌ دلیل مقاومت بالایی که در برابر حرارت دارد، می‌تواند بهترین روغن برای سرخ‌ کردنی‌ ها باشد.

برسی تخصصی خواص روغن کلزا:


روغن کلزا (کانولا) روغنی است که از دانه‌ های کلزا به دست می ‌آید،جالب است بدانید روغن کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع‌ نشده و نداشتن کلسترول بسیار باکیفیت می باشد.

خرید روغن کلزا باکیفیت و بهبود کارکرد قلب و عروق:


روغن کلزا حاوی مقدار زیادی از چربی های غیر اشباع و چربی می باشد که به کاهش سطح کلسترول بد کمک به سزایی میکند روغن کلزا میتواند باعث کاهش چشم گیر کلسترول خون شود و حتی در پیشگیری از بیمارهای قلبی و عروقی نیر به شدت تاثیر گذار است،اما جالب است بدانید که روغن کلزا با گیاهی با ماده گیاهی به نام (فیتوسترول) ترکیب شده و به جذب کلسترول خون میشود.

ویتامین (E) در روغن کلزا :


روغن کلزا به طور چشمگیری دارای ویتامین (E) می باشد،ویتامین (E) دارای آنتی اکسیدان می باشد که و در از بین بردن رادیکال‌ های آزاد کمک بسیار تاثیر گزاری دارد.همچنین ویتامین (E) روغن کانولا علاوه بر فوایدی که برای پوست و مو و سیستم ایمنی دارد در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار تاثیر گذار می باشد.

دمای پخت بالا:


روغن کلزا دارای نقطه دود بالا در حدود 200 درجه سلسیوس در پخت و پز با دمای بالا و برای سرخ کردنی بسیار مناسب می باشد.

خرید روغن کلزا طبیعی و رژیم لاغری:


طبق گفته های محققان چربی های اشباع نشده مونو (Monounsaturated fat) موجود در روغن کانولا در کاهش چربی های دور شکم تاثیر به سزایی دارد،می توان گفت روغن کلزا یکی از بهترین روغن های مفید برای رژیم غذایی بدون گلوتن و گیاه خواری می باشد.

خرید روغن کلزا طبیعی برای گیاه خواران:


یک نکته مهم که جالب است بدانید که یکی از خواص روغن کلزا نداشتن گلوتن است و در نتیجه این روغن در بیشتر رژیم های مخصوص برای گیاه خوران (vegetarianism) وجود دارد.روغن کلزا یا روغن کانولا میتواند جایگزین بسیاری از روغن ها در رژیم غذایی شما شود.

خرید روغن کلزا با کیفیت و ترمیم غشای سلولی:


ویتامین Eیک آنتی اکسیدان محلول در لیپیدها است، به این معنی که می تواند به محافظت از یکپارچگی غشای سلول در سراسر بدن کمک کند. غشاهای مخاطی برای محافظت از بدن ما در برابر مواد خارجی مهم هستند و قسمت مهمی از سیستم ایمنی بدن ما را تشکیل می دهند.

خرید روغن کلزا باکیفیت و بهبود عملکرد مغز:


با افزایش سن بیماری هایی مانند بیماری آلزایمر و زوال عقل در بدن ظاهر می شوند. آنتی اکسیدان ها با مقابله با رادیکال های آزاد از آسیب به مغز جلوگیری می کنند ، که این رادیکال های ازاد می تواند اتصالات عصبی را قطع کرده و منجر به این شرایط خطرناک شود.

خرید روغن کلزا طبیعی و بهبود التهاب:


از مزایای سلامتی روغن کلزا می توان به کاهش التهاب و سفتی مفصل و تحرک بیشتر برای افرادی که از التهاب ناشی از آرتروز رنج می برند ، اشاره کرد. مواد مغذی موجود در روغن کلزا به کاهش التهاب کمک می کند. از دیگر مزایای سلامتی روغن کلزا می توان به بهبود بیماری های التهابی مانند بیماری التهابی روده و کولیت روده نیز اشاره کرد.

خرید روغن کلزا باکیفیت و کنترل دیابت:


چربی های تک اشباع نشده نه تنها به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند ، بلکه می تواند به حفظ سطح گلوکز در خون نیز کمک کند. این بدان معنی است که احتمال ابتلا به دیابت بسیار کمتر شده،زیرا سطح گلوکز بدن متعادل می شود و متابولیسم بدن سطح گلوکز و انسولین را در یک راستا نگه می دارد ، بنابراین حتی اگر از دیابت رنج می برید ، کمتر دچار جهش و افت قند خون می شوید.

آزمایشگاه کنترل کیفیت و تست محصول تخصصی ما:

 

روغن کلزا (کانولا) از جمله روغن هایی است که به روش پرس سرد ((COLD استحضار میشود و با استفاده از دستگاه های استخراج مکانیکی بدون استفاده از حرارت تهیه میشود،روغن گیری به این صورت است که دانه کلزا بوجار میشود و مواد زائد جدا سازی میشود و پس از شستشو و خشک کردن دانه ها،دانه ها روغن کشی و و در روغن کشی عمل فیلتراسیون و دودگیری انجام میشود و در نهایت به مخزن ذخیره منتقل میشود،بیشینه دمای خروجی برای روغن تهیه شده به روش پرس سرد(COLD) نباید بیشتر از45 درجه سانتی گراد باشد ویژگی های کیفی روغن کلزا به صورت ذیل میباشد:
عدد اسیدی (میلی گرم k0h بر کیلوگرم روغن)بیشینه 3 میباشد.
عدد پراکسید (میلی اکی ولان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن)بیشینه 10 است.
آزمون عدد اسیدی و عدد پراکسید طی 3 مرحله بعد از استحضار قبل از بسته بندی و بعد از بسته بندی نهایی انجام میشود طبق استاندارد های بین المللی.
روغن های کلزا (کانولا) فروشگاه اینترنتی طارومیس دارای نشان سیب سلامت سبز می باشد.

روغن کانولا یک روغن مغذی و مقرون به صرفه است.شما می توانید این روغن را با بهترین کیفیت از طارومیس بخرید و از این روغن استفاده کنید.

خب امیدوارم از این مقاله استفاده کرده باشید و با خواص روغن کانولا برای بدن اشنا شده باشید.

 

 

  • مهدی حقانی